Saturday, October 30, 2010

Need Time !

aku perlukan masa utk menerimamu .. maafkan aku kalau aku telah lukakan hati engkau .. aku x bermkna unttuk melakukan semua itu .. aku masih sayangkan engkau .. dan aku akan sayang engkau smpai akhir hayatku .. engkau jangan hncurkan hatiku .. aku harap agar engkau menungguku  .. aku belum bersedia lagi buad masa ini kerana masalah2 tertentu .. aku memerlukan engkau .. engkau jangan pernah lukakan hatiku .. engkau jangan buadkn aku hilang kepercayaan terhadap engkau .. tapi kalau kau buadkn aku begitu , engkau akan menyesal seumur hidup .. dan paling penting , aku x akan pernah menerima diri  engkau lagi ..
aku akan menerima diri engkau kalau engkau mempunyai sifat-sifat di bwah :
  • baik 
  • setia 
  • memahami 
  • beriman 
  • tidak melakukan perkara yang tidak disukai oleh-Nya
  • pandai 
  • berbahasa 
  • sopan santun 
  • berakhlak 
  • bebakti terhadap orang tua
  • sayang akan diriku ! 
 KALAU NAK AKU TERIMA ENGKAU ,
JADI LARH SEBAGAIMANA YANG TERSENARAI DI ATAS YAA !

Wajahku Hitam Sudah !

gggrrrrr .. x suke ! x suke ! muka aku dah hitam .. hurh !
nie smua dsbabkn game td .. game SPTS , under 14 .. 
tp x pe klau hitam , jnji MENANG ! hee .. td mse gme .. ya ALLAH , pnas gyle SIOT ..
x than kepnasan itu ! hurh .. spa yg putih uh , msti hitam pnya arr .. aku dok bwah cahaya matahari uh , xmpai pening kpala aku .. mmg pnas gyle gyle .. x bleyh ckp ap dah ...
tp yg psti , pnas uh x lbeyh dri pnas di padang MASYAR .
tp aku sbar ja .. maen pon tah papa .. pnas sngt x dpt kwal diri .. heee .. 
tp kami tetap CHAMPS ! hahaha ...

SUKA ! SUKA !
I LOVE HOCKEY !
I LOVE SGGS !
SEKOLAHKU RUMAHKU !

Friday, October 29, 2010

Jalan Jalan Cari Makan !

wah wah wah ! lapar suda .. pegi prangin cri tmpt mkn .. HAHA ! 
aku , k.syaza , k.donut ,  k.wan-i , k.wina , k.liyana , k.hanna , k.tikah , k.liena , n ayh n mak aku pusing larh cri tmpt mkan .. then jmpa noodle station , apa lagi ambl tmpat larh .. HAHA ! kami pon order larh mknan yg nk  dimkn .. SEDAP ! SEDAP ! i like ! 


MARBELOUS !

disini , ad beberapa gmbr kitowg berposing  :










sapa habis lmbt kena bayar yaa .. HAHAHA ! 

SEDAP ! SEDAP ! MEMANG KENYANG LARH !
ALHAMDULLILAH !

Tikam Belakang Kawan !

benci ! benci ! benci ! 

kawan sja .. tp buad bnda yg kwan x ska .. belah larh luu .. luu pikir luu bgoih da ka haa?! 
waa x akn prnah maafkn luu .. luu snggup buad smua nie kt waa .. x pa2 .. tgk nnti mcm mna .. 
by the way , smpai haty luu kn buad waa merana .. puas haty .. dah luu kena nk buad mcm mna .. waa dah cuba tlg luu , tp x bley jgak .. waa x bleyh buad ap2 dah .. utk pengetahuan luu , waa dah kena dgn guru disiplin dsbabkn luu ! waa dh bersubahat dgn luu ! x puas hty lagi ka dah luu dgn waa kena sma2 ?!
knp luu p bgi tau lagi dkt guru disiplin ?! and skrg waa kena dua kali ganda drpd luu ! 
puas haty luu kan ?!!
 luu mmg bagi waa bnci gila SIAL kt luu .. start from today .. waa dgn luu , dah x dak prhbungan ap2 pon utk slama-lamanya ! 




AKU BENCI KAWAN AKU YANG SUKA 
TIKAM BELAKANG AKU ! 
I HATE THAT STUPID GIRL !

Thursday, October 28, 2010

Nyawaku Terselamat !

hurh .. alhamdullilah .. thank God .. nk tau cerita sbnar ? mai nk cerita ..
hari rabu hari lepas , sklh kitowg ade SPOTCHECK .. dah larh hari uh aku bwa phone .. aku punya dok fkir larh kt mna nk smpn phone uh .. aku p sorok kt satu tmpt nie .. ad larh seorng RED SKIRT nie dia mai check sorang2 .. dia sruh buka kasut , 
buka kocek seluar dan dia sruh lompat .. aku buad larh , pnya larh dok ketar .. 
then , dia check beg sklh aku , dia bwa kluar  bear yg bru cnior aku bg .. 
pas uh ad lgi sorang RED SKIRT dia tnya , 'who brought a bear ?' ..
aku kaloot larh bangun .. aku ckp kt RED SKIRT uh , ' mine ! mine ! just now my cnior ask me to give this bear to my sister , my cnior k.anis .. anis dalila .. 5 Akik uh .. ' 
dia bagi  larh bear uh balek .. hurhh .. slamat .. klau x nk jwb ap kt k.anis pon x tau .. 
then , aku balek kelas ... cikgu ANG SEE HOOI plak ad kt ctu .. dia kn x prcya kt aku ..
ada ka ptot dia ckp aku jahat ! kureng btol .. dia ingt dia dah ckup PERFECT ka hah !! 
setiap manusia melakukan KESILAPAN .. tiada manusia yg tidak melakukan kesilapan ! 
IMPOSSIBLE !
DIA sroh RED SKIRT check aku lagi .. bnyak kali dah aku kna check ! 
bencinya ! x pa2 sbar ja .. 




ALLAH MASIH MENYAYANGI DIRIKU INI ! 
TERIMA KASIH SANGAT SANGAT ! 



Monday, October 25, 2010

Kaki Kakakku Terseliuh

kaki ohh kaki .. knp larh kau terseliuh .. kesian kt kakak aku .. haish .. dia punya kaki x bley jln lepas terple'od..
dia nanges larh mcm nk beranak pon ad jgak .. aduhh ! aku tgk pon mcm nk join skali .. tp ean nk tau ark aku buad ap ? aku buad lwak msa dia nanges uh .. ada ka ptut . BONGEK pnya aeyda .. hahahah .. 
tp ean , aku buad lwak sbb nk bg dia cool , nie terbalek plak .. dri cool ke hott .. hehehe .. slah suda cra .. 
kuang ! kuang ! kuang ! 
di bawah ada beberapa gmbar kakak aku :

kesian ! :(

jngn menangis ! 

kaki bengkak !

urut jgn x urut ! 

dia nanges pnya nanges pnya nanges , aku x tau nk buad ap ... aku nk call mama , tgk2 kredit tnggl RM 0.00..
HAHAH . aku ambil fon dia dlm kocek seluar dia .. call mama n ckp larh yg kaki dia terseliuh , x bleyh than da..so mai ambl kami .. mama pon mai ambl kmi .. then , mama bwa atikah pegi mengurut dkt jelutong ..
smpai ja jelutong masok umh makcik tukang urut uh .. then dia urut pnya la skit .. bak kata pepatah atikah .. 
sbar larh atikah .. btw , mse makcik uh urut , dia nanges larh mcm ad org meninggal .. hee .. 
da habis urut ... kami balek larh .. tbe2 sblum nk tdur sket blek .. aku pedap kaki dia dgn air pnas ... tp x berfungsi pon .. hhmmm .. lagi merah+biru+bengkak ade arr .. haishhh .. kesian bangat sme dia ..


SIS ! SABAR YA !
 NNTI OKAY LARH LEPAS MENGURUT BALEK !
COOL + CHILL YA DEAR ! 
DON'T CRY ! 

Sunday, October 24, 2010

Surprising Gila :)


OMG ! aku terkejut dia ckp cm uh ! 
gila2 larh .. btw , tengs coz syg owg ! 
owg pon syg dy .. dy klau jnji , jgn jnji sje .. 
kne buktikan jgak ya ..
HAHAHA ! 




Thursday, October 21, 2010

Love (:


Cinta 
perasaan yang amat aneh 
bisa buat cinta tak keruan 
bisa buat hati yang tenang 
jadi gemuruh 
dari mata turun ke hati
menusuk ke dalam jiwa 
membuatkan hati seseorang terpikat

Bila hati terpikat 
dua hati menjadi satu 
semuanya indah belaka 
kata-kata cinta meluncur laju 
dari sebalik bibir 
menyatakan rasa hati

Inginku milikimu sepanjang hayatku 
inginku buat hatiku 
sepenuhnya milikku 

Sayang 
seribu kali sayang 
itu gambaran kasihku terhadapmu 
tak akan pernah pudar,
cinta dan kasihku padamu 
cinta dan kepercayaan
yang kau berikan padaku 
akanku jaga sebaiknya 
agar dirimu terus mencintaiku 
akan ku semai rasa cinta dan kasih 
di dalam hatiku 
supaya aku mencintaimu 
tetap mencintaimu 
dan terus mencintaimu..

Kesetiaan Di Hati !

suzie ! kau mmg gila larh ... setia gila kau nie .. bgos ! nie larh kwn aku .. tp jgn larh smpai bg aku berapi ... agagaga .. kau syg dia kan ... aku tau .. tp jgn larh smpai dlm kelas nk msg dia .. aku x kasik dok merayu-rayu plak ... x fhm aku .. rindu sngt larh tu .. HAHA .. lwak larh kau nie .. nk tau ark ? balek ja skolah .. smpai ja bilik hostel , tu dia ,  mcm kera bru terlepas kandang .. nk swoh aku bg fon cpat kt dia .. nk msg larh ktakan .. smpai aku nk bukak stokin pon x dan .. aku pon bukak fon .. tgk2 msg agak bnyk .. dlm lima msg kot .. x psti larh .. aku kol larh pakcekk uh .. then , suzie ambil fon .. aku p smbhyng .. msa aku smbhyng uh , dia punya sakan dok tekan fon aku .. msg ngn abg SYG larh katakan .. HOHO ! habisja aku smbhyng , aku plak msg ngn si dia .. bunyi ja lagu yg mnandakan msg msuk , suzie terlompat nk fon .. sdangkan bkan abg SYG dia .. si dia yg msg aku .. HAHA .. aku nk p bli makan pon dia x bg , coz nk msg .. aduyai .. x fhm2 .. buad mcm aku x balek dah .. haishh .. budak2 zaman skrg .. mcm nie larh .. over acting suda dia nie .. skali uh , abg SYG dia kol , aku angkt. 
ours conversation : 
aku : hello , knp ?
abg suzie : nie spa ?
aku : nie aida larh ...
abg suzie : ohh .. suzie ad ?
aku : ad .. knp , nk ckp dgn dia ka ?
abg suzie : bley gark ..
aku : suzie , nie abg unk nk ckp nie ...
suzie : x mau .. malu larh .. (tergelak2) 
aku : tah papa .. nah larh .. 
suzie : (ambil fon n ckp 'hello')
aku : suara , besarnya .. hahahaha ..
suzie : hahahaha .. (dia bg fon kt aku)
aku : hello , nie , dia malu nk ckp , 
abg suzie : hmm , x pe larh .. 
aku : st2 , aku tnya dia skali lg .. suzie ! nie dia nk ckp !
suzie : (ambl fon)
abg suzie : knp malu nk ckp ?
suzie : bkn malu larh .. hahah ..
aku : hegeh-hegeh unk suzie ..

da habis da ckp2 .. aku ambl fon dr dia .. aku pon smbung msg dgn si dia .. then , suzie nk fon coz nk hntr satu msg kt abg SYG dia .. last msg larh ktakan .. eleyh , last larh sgt .. ckp ja last , nnti crita berjela2 .. adoyai .. hahahaha ... PNAT2 melayan karenah kwn aku nie ..

SUZIE ! CAIYOKK LARH KAU !
SETIA ! JANGAN TAK SETIA ! 
SAYANG KAU LARH ~!

Sunday, October 17, 2010

ST 12 - Saat Kau Jauh



baru sebentar saja
kau bergegas meninggalkanku
rasa rindu padamu
kini bersarang di benakku


* cinta itu anugerah
yang tak mungkin mudah ku melepaskannya
walau seribu rintangan
takkan ragu untuk menjalani semua denganmu
reff:
dengarkanlah aku yang setia di hatimu
kehadiranmu sungguh berharga bagiku
maka jangan terlalu lama engkau jauh
jauh di pandangan mataku
se semua rasa curiga ku kepadamu
semata karna ku takut kehilanganmu
maka jangan coba tuk berpaling dariku
berpaling tuk mengkhianatiku
repeat *
repeat reff [2x]
berpaling mengkhianatiku
berpaling mengkhianatiku
berpaling mengkhianatiku
berpaling mengkhianatiku

ST12 - Aku Masih Sayang


kau rinduku jiwaku indah memanggil dirimu
mataku terbangun untuk menanti
menantimu…
jangan pernah kau ragukan cinta yang sesungguhnya
itu bisa menghancurkan semua bukan begitu

* aku sungguh masih sayang padamu
jangan sampai kau meninggalkan aku
begitu sangat berharga dirimu bagiku
dan ku pastikan setia dihatimu
dan ku korbankan semuanya untukmu
sungguh kuberharap kau pun begitu padaku

coba engkau rasakan cinta yang begitukan mengesankan
yakin pasti dapatkan kemesraan yang penuh bintang...

* aku sungguh masih sayang padamu
jangan sampai kau meninggalkan aku
begitu sangat berharga dirimu bagiku
dan ku pastikan setia dihatimu
dan ku korbankan semuanya untukmu
sungguh kuberharap kau pun begitu padaku

* aku sungguh masih sayang padamu
jangan sampai kau meninggalkan aku
begitu sangat berharga dirimu bagiku
dan ku pastikan setia dihatimu
dan ku korbankan semuanya untukmu
sungguh kuberharap kau pun begitu padaku

* aku sungguh masih sayang padamu
jangan sampai kau meninggalkan aku
begitu sangat berharga dirimu bagiku
dan ku pastikan setia dihatimu
dan ku korbankan semuanya untukmu
sungguh kuberharap kau pun begitu padaku

* aku sungguh masih sayang padamu
jangan sampai kau meninggalkan aku
begitu sangat berharga dirimu bagiku
dan ku pastikan setia dihatimu
dan ku korbankan semuanya untukmu
sungguh kuberharap kau pun begitu padaku

Bongek Punya Orang !

ishhh ! geram2 .. bongek btol larh sorang player nie .. ad ka ptot pkul bola gila pnya kuat , 
then kena kaki aku .. sakit gila SIOT ! mcm nk terkuar kaki pon ad .. da arr bg owg x mntak maaf ka ap .. tau larh unk hindu .. beradab arr ckit .. nie larh perangai hindu . da buad slah xreti2 nk mintak maaf .. SELFISH ! otak x dak .. da uh , usha aku mcm SIAL .. x guna punya jantan ! aku mcm nk pegi jolok biji mata dia ja ! DASAR ! gggrrrrrr -.- 
da arr hitam legam .. hurh ! x sedar diri ! 
BENCINYA ! SABAR JA ! 

BACK OFF SHIT ! 
STUPID GUY ! 
ATITTIUDE LIKE FUCK ! 

Penat Game !

HURH ! pnat wow . dua hari game . hari sabtu petang , hari ahad plak pagi .. pnat2 .. tapi x pe klau pnat menang .. hari sabtu lawan one mas ! hari ahad lawan bakti ! masa lawan dgn one mas agak susah . walaupun aku x main sangat , aku tengok dari luar mmg mengancam larh .. hahaha .. 
klau aku masuk , aduh , jantungku seumpama mesin yang sedang bergerak dengan laju . hoho .. da larh ada sorang player uh , terer gila SIAL ! pemain sukma terengganu larh katakan . of course terer . hahaha . selamat kami menang . menang 4-1 . dah abis game nie , esk plak lwn bakti .. bakti x larh terer sngt . biasalah anak murid teacher ! hahaha .. tapi diowng fit bkn mcm kmi suma terlebih fit . HAHA ! walaupun kami terlebih fit , kami still menang ! HOHO ! kmi menang 3-2 . 
best ! best ! best ! 
sepanjang dua hari nie , kami posing maut jgak .. hahaha . rancak larh ! nie hobi kami .. 
nie , beberapa pix kami ..

 me n liena !

 us again !

 kami !

me , liena , k.ayien !
MENANG ! MENANG ! MENANG ! 

Friday, October 15, 2010

Malam Diner !

mama dan abah nak pegi dinner . dinner kat evergreen  hotel . ntah larh kt mne uh . haha . abah sbelum kuar dah buad lawak dah . abah makan ayam goreng yang keras uh .. x tau larh spa masak . haha . aku yang masak buad2 tnya plak . makan punya makan sampai x ingat dunia , da habis makan , abah rasa pelik . 
our conversation :
abah : kenapa rasa pelik nie ? 
aku : mna la nk tau . abah nie . 
abah : aida ! tengok gigi abah . patah sekerat dah .
aku : HAHAHAHA ! abah buad lawak plak .. aduyai .
abah : =)
aku : tu larh ganas sangat . kang dah patah .. 

mama pulak turun dengan bawu wangi yang amat sangat . HAHA ! aku tengok muka mama , wow ! amazing . cantekk gila . 
our conversation :
aku : mama . nak tengok mama , mesti cantekk ean . 
mama : (tengah cari kasut)
aku : cepat larh .nak tengok nie . 
mama : (jalan mendekatiku)
aku : wow ! canteknya mama . haha . 
x bley wangi lg ka mama . 
mama : wangi sangat ka ? tu pon depa nak spray lagi kt mama .
atikah : x larh . bau softlan larh .
mama : haa , bau softlan . 
nie gambar my mum n dad sblom pergi dinner :

 mama dan abahku ! <3


I LOVE MAMA N ABAH SO MUCH ! MUAHXXXXX !

Miss !

hmmm , aku rindu dia , tapi x tau mcam mna nk lepaskan rindu uh . nak jumpa , segan larh plak . hmmm .
ataupun aku lupakan dia saja . tapi mcm mna nak lupakan dia . OMG ! susah sngat .
aku syang dia sngat .
apa patut aku buad nie . aku da x tau nk fikir da . aku nak cntct pon x de num dia . tnggu dia nk cntct aku pun x tau bila . hmmm . tolong larh aku . hurh ! buntu bangat seyh ! :(
aku suruh kawan dia pun x da gunanya . tapi dia nk jmpa aku . mntak2 larh esk bley jmpa dia . AMIN .. 
tp klau jmpa x tau nk ckp pe buad pe . aku malu sngat nk ckp ngn dia . bila aku berhdapan dgn dia , aku jadi kekok . hmmm .. ntah larh .. i try my best ! 

SAYA RINDU DIA SANGAT SANGAT !

Thursday, October 14, 2010

Sakit Hati Gila :(

ggrrrr .. x sukanya aku . pak itam suka cari gadoh dgn aku . hurh ! da larh hitam , kering pas uh dok mngata kt aku .. geramnya ! selamat dia rapat dgn kak aku , kalau x , dah lama aku penampar dia . ish ! x suka , x suka , x sukanya ! cnior ja . tapi prangai tah apa2 ja . sabar ja dgn pak itam uh ! dah la perasan cute . yg uh yg pling lwak uh .HAHA ! 
susah btol larh org yg suka perasan lbeyh . nnti jadi SS plak . hoho . 
ntah larh kt kau pak itam . jnji kau bahagia . 
btw , dia da bagi kak aku membara . dia still mesej dan call dgn makcekk uh . 
ishh ! dia nie dah melampau tau ! 
huurrrhhhh !!!!

BAK KATA PEPATAH " 
DAH ADA PAHA NAK BETIH JUGAK !"

Anak Anak Kembu Berkeliaran !

cuti ! kami rawk ! act , aku x cuti pun , suka2 ja ambil cuti sendiri . ahakz
K.SYAZA , ATIKAH , K.LIYANA , K.WAN-I , AKU , kuar g gurney , sambut merdeka la katakan . hoho .
sampai ja gurney , kami pegi beli ticket wayang dulu . kami ticket beli cerita charlie st. cloud .
best gyler . hoho .


BEST GYLER MOVIE NIE . AHAKZ . 


da abis tgk movie nie , kami kuar pusing2 gurney . sepanjang perjalanan , kami posingie2 larh . nie larh hobi kami . hahaha . nie setemgah gambar kami .
me , atikah , k,liyana n k.syaza .

A&W sedap !

mereka !

us !

k.wan-i , k liyana n me



kami lagi ! 


stylo  !

luv u sista !




THIS DAY IS THE ROCKER DAY ! I LIKE IT ! 

Monday, October 11, 2010

Idaman Hatiku !

exam dah habis . hooray . tunggu result plak nak kuar . minta2 larh dapat 8A's . amin . kalau aku punya exam dapat 6A ke atas , aku nak suwoh ayah aku beli phone baru . phone lama da bosan . lagipun phone lama da rosak . speaker pecah . camera not good . so nak beli baru . x sabarnya . hoho . nak beli phone vivaz pro . sony ericsson punya phone . 
nak phone ni :




ABAH ! MAMA ! NAK PHONE NI . 
BELIKAN UNTUK AIDA LEPAS AIDA DAPAT RESULT YA!
HOPE I CAN GET THIS PHONE !

Sunday, October 10, 2010

Scha-Al Yahya Terbaik (:

bangun dari tidur pukul 7 lebih . tiba2 phone berdering . " sapa larh yang hantar mesej kat aku pagi2 ni . kacau aku nak tidur ja . ish ." tengok larh phone , pakcekk tiga orang tu yang hantar mesej kat aku . aku malas nak reply , dan disebabkan aku mengantok , aku sambung tidur . haha . tidur larh sampai pukul 9 baru aku bangun . aku check phone aku , ada 4 mesej . aduh2 . aku pun reply . da reply , aku bangun pegi gosok gigi . hoho . then , turun bawah aku mula beroperasi . HAHA ! maklumlah , tolong mama dan abah aku kemas rumah . first thing aku buad ialah sapu  sampah . second thing , vacuum carpet . third thing , aku angkat baju dari ampaian . fourth thing , aku sidai baju . yang paling penat aku buad ialah sapu sampah . peluh2 macam orang main hoki . HAHA ! yang paling panas plak ialah angkat dan sidai baju . dah abis kemas kat bawah , aku naik atas . relax kejap . penat x hilang lagi . hoho . then aku da x selesa , aku pegi mandi . hurh . lega . sejuknya air . mandi punya mandi sampai puas . da puas , aku pun keluar dari tandas . aku siap2 pakai baju semua . then , aku kemas plak bilik ke bilik . mula2 aku kemas bilik aku dan kakak aku dok tidur uh . selesai bilik aku , aku kemas bilik tok dan adik aku . akhir sekali aku kemas bilik mama dan abah aku . hurhh ... leganya da kemas semua . da abis semua aku buad , aku pun turun bawah . first thing aku pegang ialah laptop . hoho .

TOLONG MENOLONG IBU BAPA AKAN MENDAPAT PAHALA . DAN IBU BAPA KITA AKAN SENTIASA MEYAYANGI KITA .
I LOVE U SO MUCH MUMMY AND DADDY !

Raja Lawak (;

rawk ! rawk ! raja lawak ada kat prangin tadi . HAHA !  uji bakat lorh . ada setengah yang lawak . ada yang tak . hoho . yang paling best jumpa abang jat kat uji bakat uh . HAHA . nak jumpa dengan dia segan la plak . maklumlah , perempuan nak jumpa dengan laki , of course larh malu dan segan . ahakz . actually nak tangkap gambar dengan zizan dan johan tapi x nampak pun batang hidung diowang . yang jadi juri farok . farok plak kenal bpak aku . sekolah lama la katakan . hoho . dah berdiri lama kat situ , aku pun jalan-jalan dengan abang, kakak dan mak aku . kami pegi beli ais krim . aku beli ais krim MCFLURRY . kakak aku beli SUNDAE CUP CHOC . mak aku plak beli SUNDAE CUP STRAWBERRY . then , kami pegi beli cincin yang x cantek tapi unik dan gelang idaman . hoho . atikah kalau boley nak beli satu kedai . ish apa mau jadi ni . ahakz . da abis beli , kami kuar pegi beli travel stuff plak . maklumlah atikah nak pegi sabah . huhu . aku yang nak pegi sabah , dia plak dapat pegi . ): 
x apa . nanti aku plak pegi . kau tinggal rumah . HAHA ! atikah sebok membeli , aku pun posing maut larh apa lagi .

gambar-gambar berposing :


  


da abis semua , kami pun balek . ontheway nak balek , singgah makan kat nasi kandar hamidiah . aku dan kakak aku makan nasi putih . yang lain makan nasi briyani . hoho . then , kami pun balek umah terus . penat da berjalan . x larat nak pegi mana-mana dah . 

Friday, October 8, 2010

That Should Be Me !

 

Everybody’s laughing in my mind
Rumors spreading about this other guy
Do you do what you did what you did with me
Does he love you the way I can
Did you forget all the plans that you made with me
Cause baby I didn’t
That should be me holding your hand
That should be me making you laugh
That should be me this is so sad
That should be me
That should be me
That should be me feeling your kiss
That should be me buying you gifts
This is so wrong
I can’t go on
‘Till you believe
That that should be me
That should be me
You said you needed a little time from my mistakes
It’s funny how you used that time to have me replaced
Did you think that I wouldn’t see you out at the movies
What you doin’ to me
You’re taking him where we used to go
Now if you’re trying to break my heart
It’s working cause you know
That that should be me holding your hand
That should be me making you laugh
That should be me this is so sad
That should be me
That should be me
That should be me feeling your kiss
That should be me buying you gifts
This is so wrong I can’t go on
‘Till you believe
That should be me
I need to know should I fight for love
Or disarm
It’s getting harder to shield
This pain is my heart
Ooh Ooh
That should be me holding your hand
That should be me making you laugh
That should be me this is so sad
That should be me
That should be me
That should be me feeling your kiss
That should be me buying you gifts
This is so wrong
I can’t go on
‘Till you believe
That that should be me
Holding your hand
That should be me
The one making you laugh (oh baby oh)
That should be me
That should be me
Giving you flowers
That should be me
Talking for hours
That should be me (that should be me)
That should be me
That should be me
Never should’ve let you go
I never should’ve let you go
That should be me
I never shoulda let you go
That should be me

Final Exam (:

HURH ! exm oh exm . kenapa larh kau susah sangat . sakit kepala otak aq nk jwb soaln kau . selamat larh aq x masuk hospital sebab x gila lagi . kalau gila memang dah kena tahan da . ADOYAI ! 
first day , exm bahasa melayu 2 dan bahasa inggeris 2 . hancur suma . essay macam bukan essay . HAHA ! novel pulak bukan macam novel . susah sial !
second day , exm math 2 , science 2 dan seni . okey ja . math senang . ahakz ! science agak susah tp x larh susah sangat . seni agak susah jugak . HAHA ! x tau la macam mana nak dapat marks . hoho
btw, exm for second day its better than exm for the first day .
third day ,  kemahiran hidup , seni amali dan bahasa melayu 1 . semua senang . haha . seni amali cantek aq buad . ahakz ! bahasa melayu 1 soalan ada la yang memeningkan . hoho .
fourth day , exm teknologi maklumat , sivik dan sejarah . semua senang . hoho . target A . ahakz ! minta-minta la A semua . AMIN ! 
fifth day , exm agama , geografi dan bahasa inggeris 1 . agama agak susah . geo susah gila . bahasa inggeris 1 senang . hoho ! geo pkat hentam ja . aduh . aduh . mati la aq nanti . dush ! hope dapat A .
sixth day , exm math 1 dan science 1 . math agak susah . science senang meyh . HAHA ! 


hope aq dapat straight A's . doakan aq ya .