Friday, December 23, 2011

Sayang saye ♥

Hey everybody , 
You want to know who is my sayang ? Hahaha ,
My sayang is Nur Fatin Zaryza Aziz 

Act , harituh dia datang rumah saye lepas Usm Open .
Dia datang saje saje je . Lepak lepak dengan saye . 
Btw, untuk pengetahuan anda semua , sumpah malu bile dia pijak je kaki dia dalam rumah saye .
Maklumlah , rumah tak secantik + tak sebesar mane pun. Kena lah malu sikit . 
Hahahaha :) *over je . 
First day , kitorang pegi rumah cousin and pegi Sunway Carnival .
Balik je dari Sunway Carnival , kitorang pegi pantai . Best gile kat situ . Kitorang ade lah snap gambar tapi tak banyak lah .
Nah tengok : 




Dia sangat ringan 





Tak berat pun saye act . Hahahaha :) *perasan 




Sumpah best gile time nie . Tehee xD


Second day , kitorang pegi pesta penang . 
Kat sane sangat menakjubkan . Hahahaha :)
Kitorang naik topgun and challenger . 
Btw , time kitorang naik tuh , first time saye dengar sayang saye jerit ketakutan . 
Hahahahaha :D Sangat sangat kelakar .
*sorry , tak sempat naksnap pic sebab terlalu sibuk enjoy  tehee xD* 


Hari hari seterusnya kitorang enjoy sesame kitorang . 
#act , malas nak cerita , hahaha . 






Akak , adik sayang akak sangatsangat 
I'm gonna miss you so fucking damn much :'(

Friday, November 25, 2011

♥ Superman ♥

Heyy awak , 
Lamenye awak pegi . 
Saia dah rindu awak nie :'(
Bile nak balik ? 
Nak jumpe awak .
Tak apelah .
Awak jaga diri ea kat sane , jangan gatal gatal , jangan curang curang . 
Awak selalu di hati saia , dan awak jugaklah selalu dia ingatan saia . 
Saia sayang awak sangatsangat .
Saia rindu awak sangatsangat .
Muaaaaaaaaaaah 

p/s : balik cepat sikit :)

Monday, November 14, 2011

kawan :(

babe , asal hang dah berubah ?
hang dah tak macam dulu weh , 
aku rindu hang yang dulu . 
aku tau hang tak suka aku dok crush kat mamat tuh . 
tapi aku tak bole tipu diri aku . 
hm , tak ape larh ,  demi hang aku try untuk lupakan mamat tuh . 
aku sayang hang weh .
sorry kalau sebelum nie aku dah buatkan hang terasa .

kbai , 
*sayanghangkawan*


Saturday, November 12, 2011

Training =='

Hey , nak bagitahu nie , 
Hari nie Aida Azim ada training -.- 
Ohh man , lame tak training , 
Mampus larh aku .
Nanti mesti nak lari pun tak larat .
Pecaya larh . 
Hahahaha :)

Btw , dalam masa yang sama jugak larh muka aku akan bertukar kulit dari putih sikit ke hitam legam .
Yang nie larh paling aku tak suka . 
grrrrrr -- '  


No title 3 :)

you , imissyou . 
nanti rajin rajin larh text yew . 


Friday, November 11, 2011

No title 2 :)




*gulahati*
ily :)


Date today ♥

Date today , 11.11.11 

Comelkan tarikh nie ?
Ramai orang kahwin , declaire , couple , tunang on this date .

 Act , aida azim suka GILA tarikh nie. 
Nak sangat someone nie jadi milik aku on this date . 
Tapi nak buat macam mana , tak ade jodoh lah katakan .
Sabar je larh . 
Tunggu next year pulak larh , 12.12.12. 
Hahaha :) *sengal*

*imy sygs , ily gula hati*

Thursday, November 10, 2011

No title :)

Malunye . 
Hang pi baca blog aku pasai paa weyh .
Kantoi habis semua . 
Sengal larh hang nie .
Btw , dia bukan bf aku okayy . 
Aku just minat dia jaa .
Kalau hang dok pi heboh kat orang , hang jangan tanya kalau hang dapat sepak dari aku . 
Teheee xD 

*make it secret* 

Wednesday, November 9, 2011

Candidate to : Muhammad Nur Faris (:

You dah banyak tolong i . 
I nak ucapkan terima kasih banyak banyak .
Kalau you tak tolong i , i tak tau larh apa yang berlaku kat diri i .
Btw , thanks again sahabat .

# sayang kau *as sahabat*

M I S S :)

Hey , 
Nak kasi tahu nie yang i miss someone .
Miss dia sangat . 
Lama tak contact . Kitorang dah lost contact :(
Btw , korang mesti tertanya tanyakan siapakah si 'dia' tuh ?
Si 'dia' tuh ialah seorang lelaki yang aku anggap as abg :) 
Korang tak payah tahu larh . Thee xD 
Btw , imissyou abg :D


Tuesday, November 8, 2011

Rindu

Sumpah rindu you tahap gile :(

Sorry :(

Hey you .
I nak minta maaf kat you pasal hari tuh . 
I tak ade niat pun nak tipu you . 
I buat semua nie sebab i sayang you gile .
Hanya Tuhan ja yang tahu betapa sayangnya i kat you . 
Hm , i tau lepas nie maybe you tak akan pecaya dah dekat i  .
Tapi i akan try buatkan you pecaya balik kat i . 
Trust me . 

Btw , i nak kasi tahu you yang i dah single . 
Swear to God . 
Kali nie memang i tak tipu you .
Terpulang kat you larh , you nak pecaya or tak .
Tapi ini memang kenyataan . 

*imy , ily* 



Crush ♥

Muhamad Fitri 

A 'white T-Shirt with a short pants' man is my crush . 
Ilovehimsomuch ♥ 

Kbaii .


Tuesday, October 25, 2011

I Smurf You ♥


I Smurf You Sygs ♥ 

UPSI .

Thanks God .
Team Penang telah memenangi tempat ke- 2 dalam Kejohanan Indoor Game UPSI .
Hadiah yang diberikan ialah medal , piala , sijil and DUIT :)
*duit masuk*
  

15 ♥

Hey guys , 
Seriously i said , i love him 

Ily ♥

Saye sayang awak Capital R ♥
Please don't break my heart yaw .
You always in my heart syg .

Tuesday, October 18, 2011

Allah Maha Menyayangi (:

Thank God . Bersyukur sangat . Heee (:
Act , aida tak boleh pegi tau UPSI sebab aida ada game lain . 
Game SPTS Under-14 . 
Selamat Cikgu Adham (my school coach hockey) tak ambil aida main sebab dah cukup player . 
Aida bersyukur gila . 
Akhirnya , tak miss jugak UPSI tahun nie . 
And tak lupa jugak , tak miss nak jumpa with my kakak sayang :)
Hahahaha :D 
Saya sangatsangat merindui dia 

*rasa brsyukur sangatsangat nie*

____________________________________________________________________


UPSI Game this coming Friday .
I'm very very excited .
Tak sabar gile nie . Rasa macam nak pi percepatkan hari . 
Hahahahaha XD 

*sayang anda sangatsangat , Fatin Zaryza ♥*


Saturday, October 15, 2011

Dilamun Cinta

Hey semua , 
Apa khabar ? Sihat ?
Kepada sesiapa yang tak sihat pegi larh makan ubat yew .
Hahahaaa :D *thumbs up*

Btw , nak bagitahu something nie , 
Kawan-kawanku dilamun cinta larh babe .
Agak kelakar larh diorang nie .
Sorang , tido sambil tersenyum , sorang lagi pulak dok melamun sorang sorang . 
Hahahahahahahahaaa :D 
Reaksi diorang sangatsangat kelakar . 
Selamat tak jadi gila lagi . 
Kalau tak , tak tau larh ape yang boleh buat . 
Teheee XD 


 *fallen in love* 

Friday, October 7, 2011

Freedom ♥

2 more days for being freedom ♥ 

Wish me luck for my last four paper yaw :)

Saturday, October 1, 2011

Candidates to Alphabet F and S :)

Apapun yang terjadi, ku kan slalu ada untukmu
Janganlah kau bersedih . coz everything’s gonna be OKAY :D

p/s : i will takecare of you until i die XD

Examination

Eyh , wanna no something ?
Exam is coming -.- 
Ohh man , i'm not really ready for my exam yet .
Hope i get a good result for this examination .
Wish me luck yaw .

K byee . Study time . Teheeee XD

Good Morning (:

Heyy :)
Good morning semuaa .
Sape yang tak mandi lagi tuh pegi larh mandi yew . 
Bau sampai ke sini sudah . 
HAHAHAHAHA XD

p/s : jangan lupe gosok gigi pulak . Heee :)

Friday, September 30, 2011

FPS !

Weyh , awak tak ade hak nak anti or maki or benci saye tau ! 
Saye buat semua tuh sebab ade sebab . 
Ade fahaaaaaam ?
Or nak suruh cakap bahasa ORANG PUTIH ?
So , lepas nie tak payah larh nak kacau hidup saye .

and satu lagi ,

Fyi , sebab awak larh kawan saye selalu sakit hati .
Awak kalau dah sayang orang lain lebih , cakap je . 
Tak payah nak sembunyi . Nanti awak jugak yang menyesal .

p/s : Tolong jage perasaan orang walaupun awak tak ade perasaan yew :)

Binatang :)

Sial , nak bagi nasihat nie , 
kalau tak puas hati kat anak azim nie , terus terang sudah arr .
Tak perlu nak kutuk kot belakang . Lepas tuh dok jatuhkan maruah anak azim pulak .
Aku sampai tak kacau larh life hang larh . Haiyoo . Hang sajaa kan nak bagi aku naik api .
Tapi tak ape . Btw, hang jangan tanya kalau benda buruk lepas nie jadi kat hang . 
*say cheese yaw*

Fyi , aku  ada maruah diri okayy ! bukan macam hang .
Thanks binatang :)



Capital A !

Hey you ! 
I tak cari gado dengan you kan , so tak perlu you nak cari gado dengan i .
You dok maki maki , kata kata kat i kenapaa ?
You ingat you habis HOT arr .
Pi belah arr weyh .
You are shit ! 

p/s : tolong jangan cari gado or kata kata kat i dah . Thanks :)

Shit !

Hey , Assalamualaikum.
Lame sudah tak update blog . Sorry yaww . Sibuk larh .
Btw , u all semua sihat ?
Kalau tak sihat jangan lupe makan ubat yew .

Act , nak lepas geram nie .

AKU BENCI BENCI BENCI KAU LARH BANGANG !

Friday, August 26, 2011

Kawan :D

Weyh kawan . Thanks weyh .
Hang banyak tolong aku .
Btw , sorry larh sepanjang kita berkawan aku bagi hang terasa hati , sakit hati , tak puas hati and apa apa lagi larh . Maafkan aku weyh . 
Aku sayang hang sampai mati kawan :D
Hang kawan aku sampai matikan ?
Heeeeee c(: 
Thanks again 

Adik ♥

Hey guys :D 
Lame tak update.
Sorry yaw . Hee :)

Haaa , you guys sure nak tahu ape maksud tajuk diatas kan ?
Aida Azim ade adik angkat . 
Agak kelakarkan ? HAHA .


Btw , thanks adik Maisarah ♥
Akak happy sangat dapat memiliki adik . 
Sumpah happy . Hope adik pun yew .
Akak sayang adik sangatsangat .

♥ ♥

Wednesday, August 17, 2011

Susah sangat ?

Kenape awak susah sangat nak jujur dengan saye ?
Awak dah tak perlukan saye ?
Awak dah tak sayang saye ?
Awak dah ade orang lain ?

Hm , saye sedih sangat dengan perubahan perangai awak sekarang .
Saye sendiri pun tak tahu ape dah jadi dengan awak .
Selame nie saye jujur dengan awak , tapi awak ?

Hm , awak dah besar , awak dah pandai berfikir .
Awak fikir larh ape yang awak dah buat .

Hm , hope awak berubah . 

Ily .

Perlukah ?

Perlukah awak cakap macam tuh ?
Awak seumpama percaye or sayang saye sebab terpakse .
Kenape ?
Ape yang saye dah buat ? 
Hm , jujur je larh . 
Saye tak kisah bile awak jujur dengan saye . 

*maafkan saye if terkasar bahase ataupun menyakitkan hati awak .

Friday, July 29, 2011

You - Nur Jannah Alia :')

you were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
i'll never stop thinking of you

how can i forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be a part of me
how i wish you were still
mine

never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here

i know it's me who said goodbye
and that's the hardest thing to do
cause you mean so much to me
and guide the truth from me to you

for all the things i've done and said
for all the hurt that i've caused you
i hope you will forgive me baby
cause that wasn't what i meant to do

Pelik -.-

Ey korang ,
Aida pelik larh , 
Kenape orang boleh sayang aida sangatsangat ?
Aida sendiri tak tahu ape yang aida dah buat sampai orang tuh boleh sayang aida gile .
Aduyai .
Confusing .

Thursday, July 28, 2011

Honestly (:

Saye sayang awak gile .
Tolong percaye dekat saye .
Swear to God sayang awak sangatsangat (: 
Saye promise tak akan tinggalkan awak .
Ilysm . Imysm .

Friday, July 22, 2011

Fill in the blank (:

AIDA azim 
sayang 

_____________________________

<3 <3

Who can guess  ? 


Hari Anugerah Kecemerlangan (:

Hari nie , Hari Anugerah Kecemerlangan . 
Hari yang sangat membosankan .
Btw , tadi kat sekolah duduk dalam dewan motivasi jaa . 
Tak pi mana puun .
Duduk tengok movie jee .
Bosan gila .
Movie tak best . 
Tadi aida lepak dengan senior senior aida .
Aida lepak dengan K.Evan , K.Wany , K.Shiro , K.Mimi , K.Alia , K.Dania , K.Fait , K.Poter and K.Mina .
Kitorang lepak sampai balik . 
*ily (:


Monday, July 11, 2011

No luck :'(

Ipoh open nie luck tak ade :'(
Team aku dapat masuk quater je .
Kalah quater dengan SSBP Supra .
Kalah 2-1
Sedih gile .

Btw , mase lawan dengan diorang ,
Aku rase puas hati jugak larh .
Nak tahu sebab ape ?
Sebab aku dapat scorr 1 goal .
Bola yang masuk goal tu cantik dorh .
HAHA .
Aku tak agak pun bola tu nak goal .
Aku agak bola tuh dah out . 
Tengok tengok goal .
OMG !
Melompat aku .
Bangga dorh dapat scor mase lawan BP .
Sebelum nie tak pernah lagi scor if lawan BP .
HAHAHA 
*poyo gile aida azim nie .
Tapi tak ape .
Janji aku berpuas hati dengan care aku main .


Ipoh Open !

Ohh man !  
Nak tau tak , 
Ipoh open this year sangatsangat teruk . 
The first thing , jadual semua bertarabok .
Sampai my dad and Cikgu Haji yang buat jadual .
If tak ade diorang tak tahu larh ape nak jadi .
Kejohanan nie mungkin tak akan berjalan dengan lancar .
 Teruk kann ?
Ish . Bongok punya manager . 

 __________________________________________________

The second thing ,
Team SGGS , (team aku)
kena stay dekat FRU , Federal Reserve Unit .
Sumpah tempat nie sangatsangat buruk . 
Macam rumah orang bersamamu . 
Sedih dorh .
Selamat kami tak makan siput .
If tak sebiji macam orang bersamamu .
Erghhh -.-
Btw , tak ade maksud pun nak menghina orang bersamamu . 
Its fact . 

__________________________________________________

The last thing , 
Umpire *tak tahu nak eja* macam bodoh je . 
Berat sebelah .
Suruh aku jadi pun tak seteruk diorang .
Bangang punya umpire ! 

Semua nie dugaan .
Tapi tak ape . 
Sabar je .


Sunday, July 3, 2011

I'm Sorry

I'm sorry .
I can't accept you .
You can find other people that can sayang and takecare of you more than me .
I just want you to be happy . 
Btw ,
I'm a stupid girl .
So , don't find me again .
Byeeeee (:
Takecaree yaww . 


Tuesday, June 28, 2011

Debabii !

Debabiiiiiiiiiiiiii !
Siapakah gerangan perempuan ini ?
Adakah anda mengenali dia ? 

Saturday, June 25, 2011

Happy ♥



I Love You So Much .
I hope you will not break my heart . 
My life is perfect when i have you (:



Monday, June 20, 2011

Si Dia :'(

Heyy kauu ! 
Aku tau kau masih sayangkan dia . 
Tapi kenape kau cari aku ?


Kenape kenape kenape ?!
Terasa dorhh dengan ape yang kau buat dekat aku . 


Scha Al-Yahya ♥



Scha Al-Yahya 
Korang kenal dia ? 
Dia ialah artis idaman aku .
Heee (:

Eyh , korang percaye tak yang aku jumpe dengan K.Scha ?
HAHA (!)
Semalam memang aku jumpa dengan K.Scha .

Aku jumpa dia dekat The Curve , KL .
Dia ade buka kedai dekat sane . 
First time aku jumpa dia , aku like , OMGGGGG ! 
Awesome ! 
Aku tengah bermimpi ke nie .
Dia sangatsangat cantik . 
Dia kurus sangat bile nampak real real , kalau dalam tv dia nampak gemuk sikit .
Heeee :D
Btw , dia ade sembang sembang dengan aku . 
Best gile larh .  
Dia sangat sporting .
Aku ade tangkap gambar dengan dia . But , satu je :(

Cantik tak ? Hee (: 

One more thing , aku ade beli barang dekat kedai dia . 
Kenangan larh katakan .
HAHA (!)
Aku beli gelang and baju . 
Cantik sangat . 
Nanti aku tunjukkan . Mase raya nanti . 

ILOVEYOUSOMUCH K.SCHA :D
*Memories that i can't forget it 




Sunday, June 12, 2011

School :)

Heyy you guys .
You guys no that tomorrow school will be open ? 
Ohh God . 
I'm not ready yet . 
How about you guys ? 
Btw , start from tomorrow , time to study (:
HAHAHA (!) 

*Our school , our house .

Wednesday, June 8, 2011

Sayang ?

Eyh akak , 
Akak sayang adik ke haa ?!

Kenape akak tipu adik ?
Bile adik tanye ade ape ape tak dengan era , akak kate tak ade .
Kalau akak tak ade ape ape dengan dia , 
Akak tak akannye buat macam dalam gambar kat bawah nie ?!


Ape semua nie akak ?!
Kawan ke macam nie haa ?
Adik yang ade hubungan dengan akak pun tak pernah buat macam nie !

*Sayang ke macam nie haa ?!

Hangout ♥

Heyhey , 
Yesterday my friends and i hangout at Queensbay Mall .
It was so AWESOME :)
We watched a movie . 
The title of the movie is KARAK . 
It was story about a ghost . 
The story is not too scary :)


















I Love Them So Much (: 

Thursday, May 26, 2011

You :)


I'll give you all i can a  flower and a hand , 
i hope this helps you see .

Sincerely 
-Aeyda Azim- 

Life :'(

Life ? 
Kenape life aku macam sekarang aku hadapi ?
Sakit hati gila ! 
Kesabaran yang tinggi amat memerlukan sekarang .

______________________________________________

Benci benci benci !
Kenape larh kena berkait kait macam nie ?
Tak ade orang lain dah ke dalam dunia nie ?
Setahu aku , ramai gila orang dalam dunia nie . 
Huh ! 
Tension dohh macam nie .

*Dugaan yang amat berat :'(

Sayang (:

Dia , orang sayang dia sangatsangat .
Dia jgn larh hancurkan hati orang .
Tolong larh jgn berahsia dah dgn orang .
If dia tak sayang orang or tak suke orang , kasi tau . 
Jangan sampai orang tahu sendiri .
Tolong larh ea , 
Orang mohon sangatsangat . 

*ilysm :)

Berkilat :(

Aduyai :(
Muka dah hitam +  berkilat .
Dah buruk muka aku . 
Muka nie serupa pkai tinted hitam gila . 
Haishh . 
Dah arr susah nak putihkan balik .
Sabar je larh .

*demi MSSM 

Wednesday, May 18, 2011

Thanks friends :)

Hey you , 
Thanks coz edit my picture , 
I like it so much .
I appreciate it .


I LOVE ELMO SO FUCKING DAMN MUCH 

Monday, May 16, 2011

Love you


Act , I love you .
I need you in my life .
You are my soul :) 

Menunggu ♥



ku tak pernah berhenti berharap
kau dan aku bersama lagi
selama jantung ini berdetak
ku kan selalu menjaga
menjaga cinta ini hanya untukmu
* tahukah kamu
perasaanku hancur tanpamu
begitu dalam ku mencintaimu
menyayangimu selalu


** salahkah aku 
bila ku selalu merindukanmu
meski pun perih namun ku rela 
tuk menunggumu


menjaga cinta ini
hanya untukmu

repeat *, **